Gezellige groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe met kinderen

Kom met de kinderen naar een groepsaccommodatie van De Borckerhof in Drenthe midden in het monumentale dorpje Orvelte. Bij de accommodatie en rondom Orvelte zijn fantastische speelfaciliteiten voor kinderen. De geweldige uitstraling, locatie en onze gastvrijheid geven uw verblijf met de kinderen in Drenthe net dat beetje extra.

Geweldige faciliteiten groepsaccommodaties Drenthe met de kinderen

De huiselijke en sfeervolle inrichting van de groepsaccommodaties in Drenthe maakt elk verblijf aangenaam. Alle woonkamers beschikken over luxe meubilair met uiteraard een nostalgisch tintje, aparte ruime eetkamers, keukens en bars om ‘s avonds gezellig drankjes te drinken, terwijl de kinderen tafeltennis spelen. In de groepsaccommodaties zijn ook kinderbedjes aanwezig. De eigen keukens zijn van alle gewenste apparatuur voorzien, maar ook in ons restaurant op loopafstand kunt u heerlijk uit eten met de kinderen. Alle accommodaties zijn uiteraard voorzien van gratis wifi. Ideaal voor kinderen, en natuurlijk voor u.

Ontdek Orvelte en ga eropuit met de kinderen

Combineer uw verblijf met de kinderen in Drenthe met gezellige dagjes uit, zoals een huifkartocht door de omgeving of een bezoek aan het nabijgelegen Dierenpark Emmen. Bezoek het gezellige monumentendorpje Orvelte met de kinderen, ontdek ambachtelijke winkeltjes en rust uit bij de gemoedelijke restaurantjes. Speciaal voor kinderen is er in Drenthe een avontuurlijke speelroute ‘Het houten pad van Theodoor’ en zijn er diverse speeltuinen net buiten het dorp voor uren speelplezier.