Een zakelijk verblijf in Drenthe bij De Borckerhof

De Borckerhof is een bijzondere vergaderlocatie in Drenthe. Naast een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, bent u van alle gemakken voorzien en heeft u alle ruimte die u nodig heeft.

Vergader in informele sfeer en reserveer een arrangement op maat, passend bij uw wensen. De prachtige omgeving van Drenthe is de perfecte plek voor leuke bedrijfsuitjes en teambuilding. In Orvelte bent u echt even weg van de dagelijkse routine. Ontdek het zelf!

Geweldige mogelijkheden tijdens het vergaderen in Drenthe

De Borckerhof maakt vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten ontspannen en onbezorgd. De Borckerhof beschikt over uitstekende vergaderfaciliteiten, waaronder flipovers, een beamer met scherm en uiteraard wifi, om vergaderingen comfortabel te maken.

Het verblijf en eventuele overnachtingen zijn geheel naar wens vorm te geven, zowel in- als exclusief eten en drinken. Nabij De Borckerhof vindt u ook een restaurant waar u lekker uit kunt rusten na een drukke dag en kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Combineer uw verblijf met een activiteit

Na een drukke vergaderdag in Drenthe is het natuurlijk nodig om even lekker te ontspannen. Tevens biedt de omgeving van de vergaderlocatie bij De Borckerhof biedt diverse activiteiten voor geweldige bedrijfsuitjes en teambuilding.

Maak een wandeling door museumdorp Orvelte of de prachtige natuur in de directe omgeving. Liever sportief bezig? Ga met uw collega’s volleyballen, voetballen of klootschieten.

Vraag ons naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen.