Sfeervolle groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe

Groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe ligt midden in het monumentale dorpje Orvelte. De Saksische boerderijen uit 1860 zijn volledig omgetoverd tot gezellige , riante en sfeervolle groepsaccommodaties in Drenthe. Authentieke elementen zijn gecombineerd met luxe, wat voor een huiselijke sfeer zorgt in alle drie de groepsaccommodaties en in ons unieke tolhuisje. De geweldige uitstraling, locatie en onze gastvrijheid geven uw verblijf met familie, vrienden en of collega’s net dat beetje extra.

Overnachten in een groepsaccommodatie of vakantiehuisje

De sfeervolle groepsaccommodaties van de Borckerhof zijn geschikt voor groepen van maar liefst 80 personen. De huiselijke , sfeervolle inrichting van de groepsaccommodaties in Orvelte, Drenthe, maakt elk verblijf aangenaam. Alle woonkamers beschikken over luxe en comfortabel meubilair met uiteraard een nostalgisch tintje, aparte ruime eetkamers, keukens en bars om ‘s avonds gezellig een drankje te drinken, terwijl de kinderen tafeltennis spelen.

Het unieke vakantiehuisje Het Tolhuisje ligt op loopafstand van de groepsaccommodaties en is geschikt voor 8 personen. Het authentieke en comfortabele vakantiehuisje is geheel gelijkvloers en voorzien van alle gemakken. Ervaar een bijzondere overnachting aan de rand van Orvelte in dit geweldige vakantiehuisje.