De leukste groepsaccommodatie voor studiedagen of schoolkampen

Groepsaccommodatie de Borckerhof is de ideale locatie voor een verblijf met scholieren of studenten. De authentieke boerderijen uit 1860 zijn omgetoverd tot luxe groepsaccommodatie en beschikken over alle gewenste faciliteiten. Daarnaast zijn in de directe en nabije omgeving vele mogelijkheden voor een dagje uit of gezellige activiteit.

Overnachten in museumdorp Orvelte

De Borckerhof beschikt over 3 groepsaccommodaties, geschikt voor maximaal 80 personen. Alle accommodaties beschikken over een ruime woonkamer met luxe banken en een sfeervolle eetkamer. Deze ruimtes zijn niet alleen uitermate geschikt voor informele studiedagen, ook biedt de tafeltennistafel in de woonkamer een moment van ontspanning en vertier.

De ruime keuken is voorzien van alle faciliteiten om zelf een heerlijke maaltijd klaar te maken.

Studeren, spelen en leuke activiteiten

Voor jonge kinderen zijn diverse speelfaciliteiten aanwezig, van gezelschapsspellen tot grote speeltoestellen, de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Maar ook voor oudere kinderen is museumdorp Orvelte de perfecte locatie. De woonkamer is niet alleen het decor voor een uitdagend spel tafeltennis, om de dag goed af te sluiten kan aan de bar een drankje genuttigd worden.

Ga een dagje eropuit tijdens uw verblijf ter ontspanning. Bezoek de vele musea die Orvelte rijk is, de nieuwe dierentuin “Wildlands” in Emmen of maak een gezellige huifkartocht door Drenthe.