Gezellige groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe

Verblijf en overnacht bij gezellige groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe, waar van alles te zien en te doen is. De Saksische boerderijen uit 1860 zijn omgetoverd tot sfeervolle en riante luxe groepsaccommodaties in Drenthe. De luxe groepsaccommodatie in Drenthe ligt midden in het monumentale dorpje Orvelte dat bol staat van historie. Orvelte moet u gezien hebben: de monumentale boerderijen, statige bomen en oude klinkers geven het dorp een buitengewone sfeer.

Museumdorp OrvelteVoor de kinderen | Eropuit

Van alles zien en doen in hartje Drenthe

Er is van alles te zien en te doen rondom onze gezellige groepsaccommodatie in Drenthe. Het monumentale dorp Orvelte staat bekend om haar adembenemende natuur, rustieke gebouwen en rijke geschiedenis. De Brink, de historische bomen en prachtige essen rond het dorp laten de charme van Drenthe naar boven komen.

Het wereldberoemde Apple Museum en de authentieke winkeltjes in het dorp zijn echte aanraders. Bekijk ook de live demonstraties van de klompenmaker en de lokale smid en bezoek met de kinderen het nieuwe Wildlands adventurezoo in Emmen, het nabijgelegen openluchtmuseum Ellert & Brammert of De AmbachtenTuin voor een dag vol speelplezier. Nog een klein weetje: de omgeving van de groepsaccommodatie is verrassend groen!