Gezellig familieweekend in Drenthe bij luxe groepsaccommodatie De Borckerhof

Kom met de hele familie naar luxe groepsaccommodatie De Borckerhof en geniet van een gezellig familieweekend in Drenthe midden in het monumentale dorpje Orvelte. De Saksische boerderijen uit 1860 zijn volledig omgetoverd tot sfeervolle groepsaccommodaties. Ons luxe en nostalgisch ingerichte groepsverblijf is van alle gemakken voorzien. De geweldige uitstraling, locatie en onze gastvrijheid geven uw familieweekend in Drenthe net dat beetje extra.

Uitstekende faciliteiten voor een fantastisch familieweekend in Drenthe

Geniet met families van maximaal 80 personen in de luxe groepsaccommodaties van De Borckerhof in Drenthe. De Saksische boerderijen beschikken onder meer over ruime slaapkamers, meerdere badkamers, een grote huiskamer met aparte eetkamer en een uitgebreide keuken om de lekkerste maaltijden te bereiden tijdens een gezellig familieweekend in Drenthe. Het nabijgelegen authentieke comfortabele tolhuisje voor maximaal 8 personen staat niet alleen garant voor privacy, maar is ook geheel gelijkvloers en dus ideaal voor de ouderen in de familie. Alle accommodaties zijn uiteraard voorzien van gratis wifi.

Eropuit in Drenthe met de hele familie

Ga met de hele familie eropuit in Drenthe tijdens een geweldig familieweekend. Orvelte kent een rijke geschiedenis: de monumentale boerderijen, statige bomen en oude klinkers geven het dorp een buitengewone sfeer. Bezoek leuke themadagen, karakteristieke restaurantjes en speciale markten tijdens uw familieweekend in Drenthe. Bekijk live demonstraties van de klompenmaker of de lokale smid en ga gezellig met de kinderen naar Dierenpark Emmen of De AmbachtenTuin. Maak met het hele gezelschap een huifkartocht en ontdek niet alleen de prachtige natuur, maar ook de unieke cultuur van Drenthe.