Overnachten in museumdorp Orvelte

Verblijf en overnacht comfortabel bij De Borckerhof in het museumdorp Orvelte en ontdek haar prachtige historische elementen en de verrassend groene natuur. De monumentale boerderijen, statige bomen en oude klinkers geven Orvelte een buitengewone sfeer. Het hart van het museumdorp is regelmatig decor voor leuke evenementen en themadagen, folkloristische groepen, theatervoorstellingen en speciale markten.

Eropuit in museumdorp Orvelte

Museumdorp Orvelte staat bekend om haar verrassend groene natuur, rustieke gebouwen en rijke geschiedenis. Maak een dorpstour door Orvelte en ontdek alle ins en outs van het museumdorp. Doe met uw groep mee aan leuke activiteiten zoals een gps-tocht, een puzzeltocht en klootschieten door Orvelte. Bezoek het wereldberoemde Apple Museum, de authentieke winkeltjes, bekijk live demonstraties van de klompenmaker of de lokale smid en ga met de kinderen naar de avontuurlijke speelroute of De AmbachtenTuin net buiten Orvelte.

Omgeving van museumdorp Orvelte in Drenthe

De omgeving van Orvelte biedt fantastische wandelmogelijkheden en fietsroutes. Rust uit bij één van de gezellige restaurants in het prachtige museumdorp. Orvelte is een wereld op zich. Het open en landelijke karakter is al eeuwen onveranderd en puur. De Brink, historische bomen en de prachtige essen rond het museumdorp tonen Drenthe op z’n mooist. Ontdek het mooie Orvelte nu!

Meer informatie over Orvelte :

www.orvelte.nl