Ga eropuit in Drenthe en verblijf en overnacht bij De Borckerhof

Ga eropuit in Drenthe en verblijf en overnacht bij groepsaccommodatie De Borckerhof in Orvelte. De Saksische boerderijen uit 1860 zijn volledig omgetoverd tot gezellige luxe groepsaccommodaties. Bij de accommodatie en rondom Orvelte zijn fantastische speelfaciliteiten voor kinderen, prachtige natuurgebieden en leuke mogelijkheden om eropuit te gaan in Drenthe. De geweldige sfeer, locatie en onze gastvrijheid geven uw verblijf in Drenthe net dat beetje extra.

Gezellig een dagje weg in Drenthe

Ga gezellig een dagje weg in Drenthe tijdens uw verblijf bij De Borckerhof. Orvelte kent een rijke geschiedenis: de monumentale boerderijen, statige bomen en oude klinkers geven het dorp een buitengewone sfeer. Bezoek leuke themadagen, karakteristieke restaurantjes en speciale markten. Bekijk live demonstraties van de klompenmaker of de lokale smid en ga gezellig met de kinderen naar de avontuurlijke speelroute of De AmbachtenTuin net buiten Orvelte. Het wereldbekende Apple Museum is leuk meegenomen tijdens een dagje weg in Drenthe!

Lees meer over Orvelte

Ga er op uit in de omgeving van Orvelte in Drenthe

De omgeving van Orvelte is verrassend groen en leent zich goed om er op uit te gaan naast uw verblijf bij gezellige groepsaccommodatie De Borckerhof. Ga er op uit in Drenthe en ontdek de eeuwenoude bomen rondom de essen met grazende schaapkuddes. Maak met het hele gezelschap een huifkartocht en ontdek niet alleen de prachtige natuur, maar ook de cultuur van Drenthe. Eenmaal er op uit in Drenthe , dan mag u de hunebedden in Borger natuurlijk niet missen, daar ligt zelfs het grootste hunebed van Nederland, op een “steen”worp afstand van Orvelte.