Bijzondere vergaderlocatie in Drenthe bij De Borckerhof

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in Drenthe, dan bent u bij De Borckerhof aan het juiste adres. De unieke vergaderlocatie is gelegen in monumentale boerderij midden in het centrum van museumdorp Orvelte. De monumentale panden en statige bomen in Orvelte zorgen voor een buitengewone sfeer op deze bijzondere vergaderlocatie.

Uitstekende faciliteiten van de unieke vergaderlocatie in Drenthe

De Borckerhof is een bijzondere vergaderlocatie voor comfortabele vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten en beschikt over uitstekende faciliteiten waaronder flipovers, een beamer met scherm en uiteraard wifi.

Het verblijf en eventuele overnachtingen zijn geheel naar wens vorm te geven, zowel in- als exclusief eten en drinken. Nabij De Borckerhof bevindt zich ook een restaurant om lekker uit te rusten na een dag vergaderen en waar u kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Combineer uw verblijf met een activiteit

Natuurlijk is het nodig om even lekker te ontspannen tijdens een drukke vergaderdag. De omgeving van de bijzondere vergaderlocatie in Drenthe biedt diverse activiteiten voor geweldige bedrijfsuitjes en mogelijkheden om te werken aan teambuilding. Wandel een gps-route door de omgeving van Orvelte of ga gezellig klootschieten met uw collega’s. Liever sportief? Ga een potje voetballen of volleyballen en raak op gezellige wijze lekker wat energie kwijt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.