Over ons

Met trots heet de familie Van de Haar gasten welkom in de Borckerhof. Sinds 1994 staan Hillie en Wim van de Haar en hun zoon Erwin aan het roer van de prachtige groepsaccommodatie. In het museumdorp Orvelte ontfermt de familie zich over een aantal prachtige panden. Dankzij hun goede zorgen zijn de gebouwen uitgegroeid van kampeerboerderijen tot sfeervolle, moderne, comfortabele verblijven.

De Borckerhof bestaat uit drie monumentale boerderijen en een vakantiewoning in Orvelte. In totaal kunnen we tachtig mensen verwelkomen. De Borckerhof is een fijne accommodatie en ontmoetingsplaats voor:

Familie.
Onze accommodaties zijn geschikt voor jong en oud. In het dorp en de omgeving is voor iedereen genoeg te beleven.

Vrienden.
Een keer met zijn allen ‘even weg’? In de Borckerhof is alle ruimte om met een vriendengroep een leuk weekend te beleven.

Bruidspaar & co.
‘Ja!’ de Borckerhof is een unieke trouwlocatie. Trouwen, dineren, feesten en overnachten op dezelfde locatie. Met Orvelte als prachtig decor voor de fotoshoot!

Collega’s en zakenpartners. 
Met een groep vergaderen, ontwikkelen of bezinnen? We hebben: 1- de ruimte, 2 – de faciliteiten en 3 – een goede, rustige sfeer.

 

Goed om te weten

Lees hier meer informatie over uw verblijf en de faciliteiten van uw accommodatie.

Lees verder…

Plannen voor een familieweekend?

De Borckerhof is een uitstekende locatie voor uw familieweekend, we beschikken over veel ruimte te kamers en zitten midden in de natuur met vele mogelijkheden voor sport en ontspanning.

Lees verder…