Trouwen op een unieke locatie in Drenthe

De mooiste dag van uw leven!

Samen met de Borckerhof willen wij van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven maken. Midden in het idyllische dorp Orvelte liggen de authentieke boerderijen van de Borckerhof. Geef elkaar het officiële ja-woord, om vervolgens voor alle familie en vrienden een geweldig feest te geven en blijf overnachten in de groepsaccommodatie. Alles onder éen dak en op een unieke locatie in Drenthe.

Bijzondere trouwlocatie in Orvelte

De sfeervolle en authentieke Saskische boerderijen geven uw trouwdag een extra bijzonder tintje. En mocht het buiten stralend weer zijn, dan is het ook mogelijk om buiten te trouwen met het historische dorp Orvelte als decor. In een informele setting kan de ambtenaar van de burgerlijke stand u in de echt verbinden, in het bijzijn van al uw familie en vrienden.

Feesten en overnachten bij de Borckerhof

Uw trouwdag moet uiteraard gevierd worden, daar weten wij alles van. Van bruidstaart tot receptie, van intiem diner tot spetterend feest. Wij kunnen alles voor u regelen. En na het feest naar huis rijden is niet nodig, want u kunt uiteraard overnachten in de groepsaccommodaties van de Borckerhof. Wilt u als bruidspaar de nodige privacy tijdens de huwelijksnacht, huur dan samen het bijzondere Tolhuisje op loopafstand van de groepsaccommodatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen door en maken een passende en geheel vrijblijvende offerte voor u.