Fotogalerij

Bed & breakfast in Drenthe? Kom naar de Borckerhof in Orvelte

Overnachten in een bijzondere en originele bed & breakfast in Drenthe? Dan is de Borckerhof precies wat u zoekt! De authentieke en riante boerderijen van de Borckerhof liggen midden in het museumdorp Orvelte. Bezoek overdag de vele musea die het dorp rijk is, om vervolgens heerlijk te overnachten in een luxe bed & breakfastkamer.

Bijzonder overnachten in een bed & breakfast in Drenthe

De bed & breakfastkamers zijn gelegen in de groepsaccommodaties van de Borckerhof. U overnacht op comfortabele boxspring bedden en beschikt over eigen sanitair op uw kamer. De kamers zijn modern en luxe ingericht waar het u aan niets zal ontbreken. In de gezamenlijke ruimtes zoals de woonkamer en de keuken, treft u authentieke elementen aan. Proef de sfeer van vroeger met het comfort van nu.

Bijzondere bed & breakfast met een unieke ligging

Orvelte staat bekend als museumdorp. Een authentiek dorp met vele musea waar u nog de sfeer van vroeger proeft. Maar wist u dat het dorp ook midden in het prachtige groene landschap van Drenthe ligt? Via een slingerend weggetje door de groene natuur bereikt u de Borckerhof, waar u ondertussen al kunt genieten van een prachtig uitzicht. Maak een mooie wandeling door natuurgebied Orveltezand en ontdek de veelzijdigheid van Drenthe. Cultuur en natuur gaan volledig hand in hand!