Fotogalerij

Bed & breakfast de Borckerhof in Orvelte

Overnachten in een bijzondere en originele bed & breakfast? Dan is de Borckerhof precies wat u zoekt! De authentieke boerderijen van de Borckerhof liggen midden in het museumdorp Orvelte. Bezoek overdag de vele musea die het dorp rijk is, om vervolgens heerlijk te overnachten in een comfortabele bed & breakfastkamer.

Overnachten in een bed & breakfast in Drenthe

De bed & breakfastkamers zijn gelegen in de groepsaccommodaties van de Borckerhof. U overnacht op comfortabele boxspring bedden en beschikt over eigen sanitair op uw kamer. De kamers zijn modern en luxe ingericht waar het u aan niets zal ontbreken. In de gezamenlijke ruimtes zoals de woonkamer en de keuken, treft u authentieke elementen aan. Proef de sfeer van vroeger met het comfort van nu.

Bijzondere bed & breakfast met een unieke ligging

Orvelte staat bekend als museumdorp. Een authentiek dorp met vele musea waar u nog de sfeer van vroeger proeft. Maar wist u dat het dorp ook midden in het prachtige groene landschap van Drenthe ligt? Via een slingerend weggetje door de groene natuur bereikt u de Borckerhof, waar u ondertussen al kunt genieten van een prachtig uitzicht. Maak een mooie wandeling door natuurgebied Orveltezand en ontdek de veelzijdigheid van Drenthe. Cultuur en natuur gaan volledig hand in hand!